Uitam ca suntem parte din natura

🌿In fiecare zi alegem. De ce sa nu o facem intelept?🌿

Hai pe www.naturissimo.ro pentru a alege produse naturale potrivite pentru nevoile tale,

in cautarea binelui interior si exterior.

Trup-Minte-Suflet

Este o ciudată ironie că omul modern s-a străduit atât de mult să cunoască lumea din afara lui și atât de puțin pe cea din lăuntrul lui” (Francisc Rainer, 1940)

⁉️Uitam.

⁉️Da, dragilor, uitam mai tot timpul ca suntem parte integranta a naturii.

        O consideram un fel de… partener obligat sa ne sustina in toate. Un fel de sistem sau structura pe care o putem manipula asa, dupa bunul plac. Ne mai si referim uneori ca evenimente si manifestari naturale a mediului, ne imbolnavesc !? 🌧❄️Cum sa te atace natura, ca tu sa racesti? ☄️💨 Crezi ca s-a gandit vantul sau ploaia sau ninsoarea sa te faca sa te simti rau? Nuuuu….

        💚Uitam ca Natura e un dar suprem, divin, pe care noi, ca oameni, l-am primit.

        💚Ea ne ofera echilibrul si cele necesare vietii sanatoase.

        💚Ea ne da viata.

        Si pentru ca am uitat ce e cu natura asta si ce e de facut cu ea, in ea, incercam sa folosim pentru hrana si pentru confortul propriu, tot felul de substante chimice…. aici credem ca suntem superiori. Si se rupe echilibrul. Am dat iama in consumerism de cativa zeci de ani si propagam uitarea de la o generatie la alta.

           Ne idepartam de ceea ce ne da VIATA.

          💚Uitam ca avem in jurul nostru tot ce ne trebuie sa putem trai frumos, imbelsugat, liber, in sanatate deplina.

            Ne hranim si zicem ca ne hidratam cu sucuri si alimente care aproape ca nu mai au nimic viu in ele…. Aproape traim doar in frica, in dependente, tot felul de depresii si suparari, aruncam vina unii pe altii: copii pe parinti, parinti pe profesori, pe medici, pe sistem, cu totii pe companiile producatoare si care afecteaza mediul-  insa tot noi, prin consum exagerat si risipa le mentinem.

           Oricum, intotdeauna e altcineva vinovat de absolut orice ni se intampla noua. Nu traim. Doar existam. Inca.

          🍀Abia dupa ce ne lovim de pragul de sus, incepem sa ne intoarcem la armonie… o cautam. Abia atunci incepe Calatoria spre TINE- calatoria in #CroazieraVietii. Atunci ne amintim de ceea ce faceau oamenii inaintea acestui consumerism, acestui „pe repede inainte”. Ne aduce aminte ca Natura ne-a fost intotdeauna la indemana si ne-a ajutat in sustinerea vietii, a armoniei si a sanatatii. Usor-usor gasim remedii naturale, cautam alimente si produse cat mai putin procesate. Si cel mai important, incepem sa ne uitam la interiorul nostru. Acolo vedem, de fapt, natura noastra, a omului, ca parte integranta a mediului inconjurator.

            🍀Adaptarea la ce e nou si la evolutia industriala si tehnologica vom sti sa o facem fara a afecta Natura datatoare de Viata. Dar asta in timp, pas cu pas, generatie cu generatie. Putem decide fiecare in parte sa nu mai risipim, sa alegem cu grija ce consumam si sa nu mai gasim vinovati in afara noastra. Putem face asta!  Zi de zi, fiecare in parte, incepand cu el insusi. Apoi cu ceea ce dam mai departe copiilor si, astfel, decidem un viitor.

🌿In fiecare zi alegem. De ce sa nu o facem intelept?🌿

Hai pe www.naturissimo.ro pentru a alege produse naturale potrivite pentru nevoile tale,

in cautarea binelui interior si exterior.

Trup-Minte-Suflet

https://www.facebook.com/

www.naturissimo.ro

 

 

 

Comentariul dvs.

  • (will not be published)