Tu stii sa-ti cobori mintea in inima?

Hai in #croaziera !
Hai sa mai calatorim in #croazieravietii spre Tine.
🤔Tu stii sa- ti cobori mintea in inima?🥰😍 Oamenii reusesc sa nu faca o corelatie intre ceea ce simt, ceea ce gandesc, ceea ce spun si ceea ce fac. Asta ii costa Viata.
Dragilor, reusim sa uitam ce inseamna INTEGRITATEA, cea care ne face sa fim in Starea de Bine. Nu cea pe care o citim in cartile de perfectionare la locul de munca sau in perfectionarea relatiilor cu cei din jur. Desi, clar, si acolo ne ajuta ceea ce va expun eu aici.
🌞Oamenii reusesc, cumva, sa nu faca o corelatie intre ceea ce simt, ceea ce gandesc, ceea ce spun si ceea ce fac. Exact acest lucru te impiedica in a-ti trai propria Viata.
❤️Integrare inseamna minte si emotii, sentimente și ganduri….în COERENTA cu actiunile pe care le faci!
🍀Aceasta aliniere a tuturor aspectelor/ fatetelor din tine, ca om, ca intreg, o poti realiza foarte usor, atunci cand te hotarasti sa fii Bine cu Tine. Nu cu ceilalti…. nu, cu tine. Caci daca toate aceste fatete aletale sunt indreptate pe directii diferite, tu cum vrei sa fii echilibrat, sanatos si impacat?
❓Dar marea intrebare: „Cum fac asta?”❓
Sunt cativa pasi importanti: observare, inielegere, integrare, acceptare, expunere, asumare si iubirea de sine.
Este un proces prin care evoluezi catre acea integritate = Stare de Bine
❓„Cat dureaza acest proces?” ❓
Da, clar, te grabesti. Caci vrei aceasta mica „prajitura” care promite ceva bun pentru tine.
Totul dureaza atat cat iti dai voie sa accepti si sa integrezi ca ai nevoie de acest proces. Depinde de Tine ( nu de factori/persoane din exterior) cat dureaza acest proces, caci numai TU stii cum sunt directionate acele fatete de mai sus. Si numai TU iti cunosti dorinta, sentimentele si inima ta.
🌞Avem Creier. Avem si Inima.🌞
Nu va mai expun structura acestora si faptul ca fiecare se ocupa de cate o particica din corp. Dar cine la conduce? Exista un Lider? Asa ai crede, caci vedem ca unii oameni sunt mai rationali si altii mai sentimentali. Insa Nu e vorba de a conduce aici. E bine sa existe o aliniere- o colaborare- o sinergie intre ele. Nu e vorba de competitie, ci de colaborare, de ajutor reciproc, astfel incat sa fii Bine- Sanatos!
Ai auzit de acea expresie „A-ti cobori mintea in inima”?
🎁E o rugaciune: „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul” ( pe inspiratie se spune prima parte si pe expiratie, a doua parte)
🎁O meditatie- aici va las sa alegeti orice forma de meditatie
🎁O dovada stiintifica. Aici vedeti explicatia data de Gregg Braden, daca pe cea religioasa e mai greu sa o acceptati/intelegeti:
Si, pentru o intelegere mai profunda si hazlie, va las si acest filmulet. Curaj! Are doar 6 minute! PROMIT SA VA AMUZE, DAR SA SI VA PUNA PE GANDURI…
Alege sa traiesti in Integritate, in Sanatate!
💚In fiecare zi alegem. De ce sa nu o facem intelept?💚
💚Trup-Minte-Suflet💚
WWW.NATURISSIMO.RO

#croaziera #croazieravietii #meditate #rugaciune

Comentariul dvs.

  • (will not be published)