Top Ceaiuri Racoritoare care Ard Grasimilie

Ceaiurile răcoritoare ne salvează în timpul sezonului călduros, când rămânem fără energie din cauza zăpușelii.

Ceaiurile cu gheață reprezintă un perfect energizant natural, hidratează organismul, în plus stimulează metabolismul, ajuntându-ne să slăbim în mod natural și sănătos.

Iată câteva rețețe delicioase de ceaiuri cu gheață, care ne hidratează, energizează, ard grăsimile și stimulează metabolismul.

Aceste ceaiuri reprezintă o alternativă sănătoasă la sucurile acidulate, pline de zaharuri și coloranți extrem de nesănătoși și neprietenoși cu silueta noastră.

1. Ceai alb cu gheață

Ceaiul alb este bogat în antioxidanți și spre deosebire de ceaiul verde și cel negru are un conținut redus de cofeină.

Ceaiul alb inhibă pofta de măncare, accelerează metabolismul și încetinește procesul de formare a depunerilor de grăsime.

Conform celebrului Dr Oz, ceaiul alb cu gheata este genial pentru topirea stratului adipos de pe abdomen.

Mod de preparare: preparați un ceai alb infuzie sau la plic, lasați-l să se se răcească un pic și adaugați câteva cuburi de gheață. Dacă preferați ceaiul dulce, puteți să îl îndulciți cu puțin sirop de agave (are indice glicemic mic), pudra de stevie sau să adăugați la infuzat  plic de ceai de lemn dulce, care este dulce la gust, fără să aibă calorii.

Pont: Preparați acest amestec dimineața, într-o cantitate mai mare, pe care să o puteți bea pe parcursul întregii zile, când vă simțiți deshidratat sau când ați vrea să ciuguliți ceva. Păstrați la frigider.

 2. Ceai oolong cu gheață

Ceaiul de oolong are o aromă delicată și în același timp o alegere potrivită pentru topirea grăsimii corporale. Acest ceai combină proprietățile benefice ale ceaiului negru și cel verde.

Accelerează metabolismul, intensifică arderea depozitelor adipoase.

Consumând ceai de oolong cu gheață veți reuși să îmbinați utilul cu plăcutul, mai ales în zilele toride de vară.

Mod de preparare – similar cu cel descris mai sus.

3. Ceai mate cu gheață

Ceaiul mate este foarte apreciat în țările din America de Sud, unde doamnele și domnișoarele îl consumă cu gheață atât pentru a slăbi în timpul verii, cât și pentru a se răcori.

Ceaiul mate conține mai multă cofeină decât ceaiul negru, fiind foarte energizant, însă nu trebuie să consumați mai mult de 1 cană pe zi și niciodată după ora 15.00 dacă nu doriți să faceți o noapte albă.

Printre beneficiile ceaiului mate cu gheață se numără suprimarea poftei de mâncare, combaterea retenției apei în organism și stimularea metabolismului.

Ceaiul mate are un gust distinct, puțin amărui.

 4. Ceai de mentă cu gheață

Ceaiul de mentă cu gheață vă va conferi rapid senzația de sațietate și în consecință veți mânca mai puțin.

În plus, conține ingrediente active care intensifică arderea grăsimilor și îmbunătațește digestia, astfel încât să scăpați de probleme precum constipația sau balonarea.

 5. Ceai de anason stelat cu gheață

Ceaiul de anason stelat este o soluție excelentă pentru problemele digestive. Dupa cum stiți deja, aceste tulburări sunt o adevărată pacoste pentru silueta noastră și ne împiedică să slăbim. Ceaiul de anason stelat cu gheață va deveni noua dvs. plăcere vinovată pe timpul verii.

Alte ceaiuri cu gheață eficiente în slăbire și topirea grăsimilor sunt: ceaiul negru, ceaiul verde, ceaiul de ghimbir, ceaiul de hibiscus.

Truc! pentru un plus de savoare, nu ezitați să vă jucați cu aromele. Adaugați în amestecul gata răcit felii de lămâie, portocală, ghimbir, scorțișoară, boabe de cacao, cardamom sau chiar vanilie!

În plus, fiecare mirodenie aduce beneficii în plus pentru organism.

Sursa: www.ele.ro

Comentariul dvs.

  • (will not be published)