Tehnica si KIT – AromaTouch

Hei, din nou cu vesti din #CroazieraDoterra!
Stiti, desigur, ca pe o Croaziera, mai ales una ca aceasta, Inaltatoare si prin care iti manifesti Viata Ta zi de zi, e nevoie de un SPA Special!
Avem, desigur! Pana la final afli in ce consta si cat te costa. 
Se numeste AromaTouch® Technique – o tehnica speciala, unica de aplicare a uleiurilor esentiale DoTerra – cu grad terapeutic, 100% pure, certificate CPTG.
Indiferent de varsta sau experienta, toti putem folosi aceasta tehnica si o putem aplica oricui, astfel avand posibilitatea de a experimenta o stare de liniste, relaxare si buna dispozitie.
NU este o tehnica de masaj si NU este doar pentru profesionisti (desi acestia pot integra cu succes in cabinetele lor). Este aplicare speciala ce imbina sinergic puterea uleiurilor esentiale si puterea atingerii in procesul de vindecare a corpului. Tehnica oferă instrucțiuni specifice atat pentru dozare, cat si pentru aplicare, ceea ce face sa fie o modalitate sigura si eficienta prin intermediul careia ne putem bucura de toate beneficiile uleiurilor esențiale.
De ce sa apelam la aceasta tehnica AromaTouch?
Pentru ca toti avem nevoie de beneficiile pe care ni le ofera: relaxarea corpului si a mintii; o mai buna rezistenta la stresul zilnic, imbunatatirea sistemului imunitar, mai multa energie si buna-dispozitie, o putere mai mare de concentrare.
Vrem sau nu vrem, intram in contact sau suntem expusi zilnic la:
STRES – tulburarile emotionale, cariera, tensiunile in familie, grijile financiare, etc. ridica nivelul de stres.
EXPUNEREA TOXICA – produse alimentare contaminate, precum si cresterea nivelului radicalilor liberi ce contribuie la cresterea numarului de dezechilibre ale stării noastre de sanatate.
DEZECHILIBRU AUTONOM – un dezechilibru al sistemului nervos autonom (sistemul nervos simpatic si parasimpatic) poate avea un impact negativ asupra sanatatii in mai multe moduri, iar restaurarea homeostaziei organismului poate reduce impactul fiziologic al stresului asupra corpului.
Fiecare ulei esențial din tehnica AromaTouch a fost selectat pentru proprietățile sale individuale, dar și pentru proprietățile lor puternic potentatoare – atunci cand sunt utilizate impreuna.
Sunt 4 etape de aplicare si in fiecare etapa utilizam 2 uleiuri amestecuri, toate aplicate pe o baza de ulei vegetal in prealabil, pe spate si talpi:
1. Reducerea stresului si RELAXARE – Balance si Lavender.
2. Stimularea sistemului IMUNITAR – OnGuard si Melaleuca.
3. Stimulare sistem circulator, muscular si osos – DeepBlue si blendul Aromatouch
4. Pentru homeostazie, punere în echilibru a sistemelor corpului si potentarea uleiuirilor esentiale – Wild Orange si Peppermint.
Durata aplicarii tehnicii AromaTouch este de aproximativ 40 minute, în condiții de liniste. Ca sa aveți idee despre efect, majoritatea persoanelor adorm. AromaTouch este o tehnica delicata care poate fi aplicata pe orice tip de piele, la adulti si copii (se ofera indicatii si atentie la dozajul picaturilor pentru fiecare categorie de persoane.
DE MARE INTERES este faptul ca la DoTerra acest KIT special e compus din:
  • 8 sticlute a cate 5 ml
  • Ulei de cocos fractionat Dōterra (115 ml)
  • Difuzorul Petal.
Deci avem 8 x aprox 80 picaturi = 640 picaturi.
Kitul costa 155 eur – daca ai cont si 207 eur daca nu ai cont.
Deci 155*5 = 775 lei pentru 640 picaturi = 1.21 lei pentru o picatura
La o aplicare a tehnicii, pentru adulti, se folosesc aproximativ 8 uleiuri x 5 picaturi = 40 picaturi din uleiurile esentiale . Se mai foloseste adiacent ulei de cocos. O aplicare va costa in intimitatea casei voastre, aproximativ 50-60 lei/ persoan. Si abia ai folosit 40 picaturi din cele 640!
Iar de difuzor, doar atat va spun: costa separat 46.75 eur – cu cont si 62.33 eur fara cont.
🍀Kit-ul merita aceasta valoare!
🍀TU meriti aceasta VALOARE
🍀Caci vrei SA FII BINE
🍀Meriti sa FII SANATOS !
🍀Meriti sa FII FERICIT !
OARE CAT COSTA SANATATEA ?
„Sanatatea este ca banii, niciodata nu vom avea o adevarata ideea de valoarea sa pana cand o vom pierde” – Josh Billing
Poate fi ceva prea scump cand vorbim de sanatate ? Cu ce comparam? Sa nu uitam ca DoTerra are produse certificate, NATURALE, cu Grad Terapeutic, are programe de educatie privind starea de bine, de sanatate, pentru corp, minte si suflet!
🍀In fiecare zi alegem. De ce sa nu o facem intelept- Informat si Asumat?🍀
De ce sa alegem AromaTouch ?
Acest kit contine:
1. Ulei esential de💜 Lavanda💜-Uleiul comunicării (5 ml) – considerat ca un ulei necesar de pastrat la îndemână tot timpul datorită utilizărilor sale versatile, inclusiv a proprietăților calmante și relaxante care promovează somnul liniștit și ajuta la eliberarea de tensiune.
2. Ulei esential de 💚Melaleuca(TeaTree) 💚-Uleiul granițelor energetice (5 ml) – cel mai bine cunoscut pentru calitățile sale de purificare, ceea ce îl face util pentru curățarea suprafețelor pielii și a suprafetelor din casa, purificarea aerului
3. Ulei esential de 💙Menta💙 (Peppermint)-Uleiul levitație inimii – (5 ml) – Sprijin al sistemului respirator, circulator, digestiv, bun energizant, unul dintre cele mai vândute uleiuri de la Dōterra
4. Ulei essential de 🧡Portocala salbatica🧡 (Wild Orange)-Uleiul abundentei – (5 ml) – ulei presat din coaja de portocală, Bogat în monoterpene, posedă calități stimulative și purificatoare, făcând-o ideala pentru a susține funcția sistemului imunitar sănătos, bun energizant, se ocupa cu starea noastră de bine și ne ajuta în dezvoltarea creativității
5. Amestec de uleiuri esentiale
💚 Balance 💚 – Uleiul împământarii – 5 ml, promovează liniștea în timp ce aduce armonie minții și corpului și echilibrează emoțiile.
6. Amestec de uleiuri esentiale🧡 On Guard🧡-Uleiul protecției – (5 ml) – este un amestec puternic care susține funcția imunitară sănătoasă și conține proprietăți de curățare.
7. Amestec de uleiuri esentiale💙 Deep Blue 💙-Uleiul spiritualității – 5 ml- un amestec de uleiuri facut pentru a calma si liniști , doTERRA Deep Blue este un amestec îmbogățit de uleiuri perfecte pentru un masaj după o zi lungă sau un antrenament intens.
8. Amestec de uleiuri esentiale
💙AromaTouch💙 – Uleiul relaxării (5 ml) – uleiurile esențiale au fost utilizate mult timp pentru masaj, motiv pentru care dōTERRA a creat un amestec propriu de masaj care îmbunătățește diferite tehnici de masaj cu ajutorul uleiurilor esențiale de relaxare și de confort.
9. Ulei de cocos fractionat Dōterra (115 ml) – Uleiul de cocos fracționat este un ulei absorbant și ușor care va ajuta la creșterea distribuției uleiului esențial, lăsând pielea să se simtă netedă și moale.
10. Difuzorul Petal
Kitul AromaTouch nu este util doar pentru practirea tehnicii, ci este de mare folos și ne vine în sprijin în rutina noastră de zi cu zi susținând mai multe sisteme ale corpului!
P. S. Pe cutia de la Kit, găsim un link și parola, de unde putem învața Tehnica AromaTouch astfel încât sa o putem aplica persoanelor dragi🤗
Nota: Un flacon de 5 ml: contine aproximativ 85 picaturi
Masajul AromaTouch® Technique complet – este format din:
– tehnica de masaj – AromaTouch Technique ® Hand – masaj al mâinilor
– tehnica de masaj – AromaTouch Technique ® – masaj spate și tălpii
Masajul AromaTouch® Technique Hand – Mână
Ce este tehnica mâinilor?
Tehnica de mână AromaTouch este o modalitate simplă și eficientă de a promova bunăstarea și de a construi conexiuni puternice prin experiența uleiurilor esențiale – la fel ca tehnica completă AromaTouch ® Technique, dar cu un timp mai mic pentru efectuare.
Scopul tehnicii de masaj al mâinilor AromaTouch™
Deși tehnica AromaTouch™ complecă oferă una dintre cele mai eficace modalități de uz extern al uleiurilor esențiale, ea necesită timp și planificare.
Această tehnică poate fi adaptată la fiecare persoană în parte, alegând uleiul cel mai benefic pentru persoana respectivă.
Tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™ cuprinde cinci mișcări diferite.
– Introducere ulei și întinderea țesutului dorsal 1-3 picături de ulei sau amestec la alegere
– Tragerea regională a țesuturilor
– Activare PinPoint Zone
– Tragere interfalangiană
Pentru a finaliza întreaga tehnică de masaj al mâinilor, sunt necesare 5-10 minute, adică 2-5 min pentru fiecare mână.
Deși este simplă și rapidă, tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™ poate avea un impact semnificativ, datorită conexiunii umane care se creează.
De aceea, tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™ poate aduce beneficii surprinzătoare, prin simplitatea și efectele sale puternice, este un mod simplu și rapid de a dărui cuiva experiența uleiurilor esențiale.
Știați că?
Fiecare zonă din palmă corespunde unui organ și prin masajul mâini zona respectivă va fi stimulată.
Iată căror organe le corespund diversele zone din palmă:
Fruntea si craniul; Glanda pituitara (hipofiza); Tampla; Sinusul; Coloana vertebrala; Regiunea cervicala (ceafa, gatul); Ochii; Urechea; Laringele; Tiroida si paratiroida; Articulatia umarului; Muschii umarului (centura scapulara); Muschii bratului; Articulatia cotului; Muschii antebratului; Muschii toracelui; Traheea; Bronhiile; Plamanii; Inima; Caile limfatice ale capului, ale toracelui si ale membrelor superioare.
Zonele de pe dosul palmei si organele care le corespund acestora:
Diafragma;Muschii abdomenului; Plexul solar; Stomacul; Ficatul; Vezica biliara; Pancreasul; Splina; Intestinul subtire; Apendicele; Colonul drept si transversal; Anusul; Rinichii; Glandele suprarenale; Uretra; Vezica urinara; Prostata sau uterul; Ovar sau testicul; Caile limfatice ale abdomenului, ale pelvisului si ale membrelor inferioare; Nervul sciatic; Articulatia soldului; Muschii partii exterioare a coapsei;Muschii partii interioare a coapsei; Articulatia genunchiului; Glezna si piciorul; Dintii.
Tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™ este simplă și puternică, pot fi utilizate 1-3 picături din uleiurile esențiale sau amestecurile de uleiuri esențiale alese.
Această tehnică poate fi adaptată la fiecare persoană în parte, alegând uleiul cel mai benefic pentru persoana respectivă.
OARE CAT COSTA SANATATEA ?
„Sanatatea este ca banii, niciodata nu vom avea o adevarata ideea de valoarea sa pana cand o vom pierde” – Josh Billing
Poate fi ceva prea scump cand vorbim de sanatate ? Cu ce comparam? Sa nu uitam ca DoTerra are produse certificate, NATURALE, cu Grad Terapeutic, are programe de educatie privind starea de bine, de sanatate, pentru corp, minte si suflet!
🍀In fiecare zi alegem. De ce sa nu o facem intelept- Informat si Asumat?🍀
www.naturissimo.ro

Comentariul dvs.

  • (will not be published)