Scanarea ZYTO

🎀Stabileste noul stil de viață sănătos cu o scanare ZYTO!🎀
Sanatatea este cel mai de pret “bun” al nostru, insa de multe ori uitam ca emotiile negative precum frica, furia, vina, tristetea pot produce dezechilibre majore in organismul nostru si ne pot afecta grav starea de sanatate. O stare mentala buna si echilibrul emotional inseamna acea stare de bine pe care ne-o dorim cu totii si despre care se vorbeste tot mai mult in ultima vreme. Cand starea de bine si sanatatea sunt fragile sau chiar lipsesc, fericirea ne paraseste si ea.
1. Ce presupune o scanare ZYTO?🍀
Scanarea Zyto- Doterra reprezintă o investigație biologică -galvanică, printr-un proces simplu, cu o durată de 5-10 minute prin amplasarea palmei pe dispozitivul de scanare și care ne oferă rapoarte asupra stării fizice, energetice și emoționale a organismului. Software-ul Zyto este legat de baza de date Doterra, astfel, rapoartele obținute ne arată care sunt dezechilibrele energetice ale întregului organism precum și compatibilitatea optimă a produselor Doterra pentru restabilirea coerenței biologice.

Zyto este un dispozitiv care ne oferă o imagine mai clară a dezechilibrelor din organism și felul în care stilul de viață ne influențează sănătatea. Dispozitivul de mână Zyto, este autorizat de FDA ca dispozitiv medical de clasă II pentru măsurarea răspunsului galvanic al pielii.

 

Zyto nu este un dispozitiv medical destinat diagnosticării, tratării sau vindecării, ci ne poate oferi sprijin în luarea deciziilor de care avem nevoie pentru a atinge potențialul maxim emoțional și fizic.

O scanare Zyto este un procedeu simplu și fără durere, care dureaza in medie 3-4 minute și constă în plasarea palmei pe dispozitivul de scanare. Nu există contraindicații. Cantitatea de energie utilizată într-o scanare este nesemnificativă și este potrivită și sigură pentru toate vârstele, inclusiv sugari, femei însărcinate, vârstnici sau persoane cu stimulatoare cardiace.

Procedura de scanare este asemanatoare cu biorezonanța clasică dar mult mai eficientă deoarece ne arată și emoțiile care au dus la anumite dezechilibre și ne dă informații despre produsele, în cazul nostru Doterra, pe care să le folosim pentru a ne readuce organismul în echilibru atât din punct de vedere fizic cât și emoțional.

 

 

 

2. Cat dureaza o scanare ZYTO?🍀

Scanarea efectiva dureaza 5-7 minute si pana la 60 min cu interpretarea rapoartelor generate. Caci dupa scanare, urmeaza partea de interpretare a re

zultatelor si recomandarile potrivite fiecaruia. Scanarea este complet sigura pentru copii, adulti, seniori, gravide.

In urma scanării Zyto Balance, prin biocomunicare se obțin informații personalizate asupra dezechilibrelor interioare, atât fizice cât și emoționale. Biocomunincare reprezintă comunicarea dintre corpul persoanei scanate și programul Zyto.

Prin scanare se analizează „biomarkerii”. Daca un „biomarker”, numit și semnătură digitală, reprezentat de un organ sau sistem se află în dezechilibru, practicianul poate adresa întrebări suplimentare despre un eveniment anume din viața clientului, de la o anumită vârstă care ar fi putut dezechilibra biomarker-ul respectiv. Dialogul dintre persoana scanată și practician, ghidat de informațiile primite în urma scanării este extrem de important întrucât poate duce direct la cauza declanșatoare a dezechilibrului din organism.

Practicianul poate vedea, de asemenea, modul în care elementele aflate în dezechilibru se corelează între ele. Acest lucru ajută la descoperirea tiparelor, conexiunilor și tendințelor, astfel încât se obține o imagine de ansamblu care susține procesul decizional în ceea ce privește sănătatea și stilul propriu de viață.

Interpretarea scanării este foarte importantă. În urma interpretării graficelor Zyto de către practicianul zyto clientul primește informații suplimentare privind corelația dintre emoții si starea fizică de sănătate a organismului propriu.

3. Ce puteti afla cu o scanare ZYTO? 🍀

Totul si Toate din organism sunt Interconectate
Iar prin Scanarea Zyto putem afla unde sunt dezechilibrele care afecteaza acest ansamblu de Sisteme, Organe si Emotii care reprezinta OMUL
Practic, in „secolul vitezei” Zyto iti poate oferi rapid sprijinul decizional de care ai nevoie pentru a atinge potentialul maxim, atat fizic, cat si emotional. Si numai in cateva minute de scanare noninvaziva- se scaneaza doar palma.

Cu acest tip de scanare preclinica aflati care dintre sistemele organismului vostru sunt mai dezechilibrate si care mai stabile:

 • Sistemul Gastrointestinal.
 • Sistemul de detoxifiere,
 • Sistemul Imunitar.
 • Sistemul Limfatic.
 • Stresul Mental/Emotional.
 • Sistemul Respirator.
 • Calitatea somnului.
 • Sistemul hormonal.
 • Starea de sanatate energetica a vertebrelor.
 • Starea centrilor majori energetici, numiti chakre.
 • Scala emotionala actuala – exact ce emotii afecteaza organele,
 • Ce organe sunt in afara parametriilor normali,
 • Starea meridianelor energetice principale
 • Starea energetica a tuturor vertebrelor coloanei
 • Starea energetica a fiecarui dinte,
 • Cele mai eficiente produse pentru sustine vindecarea si a creste sanatatea organismului.

Veti sti, in plus:

Ce anume produce stres fiecaruia dintre sistemele vitale ale organismului vostru.
Ce alimente sunt mai potrivite pentru voi acum.
Care alimente ar fi bine sa le evitati in aceasta perioada.
Ce uleiuri esentiale sau alte produse din extracte naturale va pot sprijini in echilibrarea functionala, emotionala si energetica.
Ce modificari ati putea face in stilul de viata cu beneficii asupra sanatatii, pe termen lung.

 

🍀*Aparatul Zyto este un dispozitiv profesional, singurul aprobat de FDA (mai performant decat biorezonanta clasica) pentru activitate de biocomunicatie si realizeaza o scanare a intregului organism in doar 5-7 minute. Este sigur si nu are efecte negative. Recomandat copiilor, adultilor si seniorilor.
🍀*Raportul de analiza rezultat in urma procedurii de scanare Zyto te va informa pe loc, care este solutia optima de remediere a unei disfunctii emotionale, mentale, energetice.
🍀* ZYTO Balance este un instrument de screening pentru wellness, extrem de precis şi dinamic Software-ul oferă rapoarte uşor de inţeles, care includ informații despre markerii biologici cei mai afectaţi de stres, precum și produsele naturale cu cea mai mare coerenţă biologică, optim benefice corpului tău.
💚Prevenția în sănătate este mult mai utilă, eficientă și mai puțin costisitoare decât a trata. Importanța prevenției și a educației pentru sănătate constă în creșterea calității vieții și menținerea sănătății noastre și a familiei noastre.
💚Evaluează-ți starea de sănătate constant cu o simpla scanare.
💚ZYTO iti arata dezechilibrele pe care le experimentezi si modul de corectare a lor.
Programeaza-te
0728882328
Ioana.zyto@gmail.com
Ioana Ghimici
Wellness Advocate

Comentariul dvs.

 • (will not be published)