Otetul de mere si mierea naturala – beneficii pentru sanatate!

Oțetul de mere și mierea sunt două substanțe naturale uimitoare. Când se consuma în formele lor neprelucrate, naturale, beneficiile pentru sanatate abundă. Dacă ați pus cele două împreună, rezultatele devin și mai pozitive. În plus, utilizarea de miere dulce face gustul băuturii mai plăcut.

Lupta cu durerile articulare, inflamație, probleme digestive și dureri de gat intr-un mod natural prin consumarea unui mix din otet de mere și miere pe stomacul gol și vei observa pe pielea ta, marile daruri pe care natura ni le ofera.

Beneficiile pentru sănătate ale otetului de mere și miere

miere si otetMierea naturala și otetul de mere sunt foarte apreciate pentru abilitatile lor de a alunga infecțiile și a trata conditii diferite, care au un impact asupra calității vieții. Dacă le consumam impreuna, este probabil să apară următoarele beneficii:

–                      O sanatate mai buna articulare și reducerea durerilor articulare (bun pentru dureri artritice)

–          Reflux de acid și de relief pirozis

–          Îmbunătățirea sănătății digestive, inclusiv ajutor cu constipatia

–          Ajuta in dietele de slabire

–          Reducerea nivelului de colesterol și scăderea tensiunii arteriale

–          Reducea inflamatiilor gatului

–          mai multă energie

–          Aspect tineresc și o mai bună condiție a pielii

–          Remediu pentru respiratia urat mirositoare

–          reducerea inflamației

De ce este o combinație atât de succes?

Beneficiile copleșitoare ale acestui amestec, poate fi explicată daca observam proprietățile lor chimice și interacțiunile cu corpul. Mulți experți cred că ne imbolnavim atunci când trupurile noastre produc prea mult acid (pH sub 7). Oțetul de mere este acid, dar atunci cand este consumat, se transformă in alcalin. Mierea, de asemenea, are un pH scăzut, dar crește alcalinitatea corpului odată consumata.

Cele două substanțe sunt un mod perfect de a scapa de aciditate excesiva (care rezultă din stilul de viata stresant si alimente nesanatoase si bauturi) și construirea unui mediu intern cu un pH de protecție. Corpurile noastre funcționează cel mai bine si mai sanatos, atunci când pH-ul corpului este între 7,0 și 7,4, așa ușor alcalin.

Cum sa faci bautura sanatoasa din otet de mere si miere

Asigurați-vă că veți obține ingredientele care sunt nefiltratăe și în formele lor naturale. Mierea și otetul de mere care nu au fost prelucrate, si care si-au menținut toate proprietățile lor nutritive, arata ca si cum au depuneri. De asemenea, verificați eticheta și verificati ca otetul  de mee sa aiba depuneri in partea de jos a sticlei.

Se amestecă împreună:

 

–                      Miere naturala 1 lingurita

–                      1 lingurita otet de mere (dacă puteți tolera gustul, creșteti doza până la 1 lingura)

–                      Un pahar de apa calda

La inceput s-ar putea s anu agreati gustul puternic, dar odată ce experimentati beneficiile, veți dori sa fie din ce in ce mai concentrat.

Când se consuma?

Cel mai bine este se bea amestecul pe stomacul gol, primul lucru de dimineata. Consuma-l cu aproximativ 20-30 de minute inainte de a manca. Fii constiincios si bea-l zilnic.

otet si miere2Unii sugerează creșterea aportului de două, sau chiar trei, ori pe zi, în funcție de nevoile și de toleranță pentru gustul dumneavoastra. Ca și în multe alte remedii naturale, cel mai bine este de a testa intai și a observa ce efecte are asupra corpului tau, cu toate că un consum ridicat de otet de mere,  poate determina un nivel scazut de potasiu și reduce densitatea oaselor. De asemenea, otetul de mere,  poate interacționa cu diureticele, laxativele, și medicamentele pentru diabet și boli de inima, așa că, dacă va ganditi sa  consumati zilnic acest mix, asigurați-vă că vă adresați medicului dumneavoastră pentru a evita interacțiunile cu medicamentele pe care le luati

Otetul de mere este folosit si in ingrijirea pielii, mai multe detalii gasiti aici.

Pentru a va ajuta in alegerea mierii de albine, puteti gasi mai multe informatii in articolul Proprietatile diferitelor tipuri de miere.

 

  1. Mariana C.

    OTET DE MERE SI MIERE f. bun la toate corpul uman .
    Dar as vrea sa stiu , sufera scurgere urinara,
    altii are problema prostata

    Răspunde

Comentariul dvs.

  • (will not be published)