NATURISSIMO – calatoria catre TINE

Calatorie spre TINE

💚Naturissimo inseamna ceva foarte firesc, dupa legile naturii. Ceva din natura, asa cum era de asteptat, asa cum era normal sa fie. Este acolo, parte din viata ta. Fara macar sa o simti, fara sa fii constient de asta… este parte din tine.

🌟Este un Concept, o Calatorie catre Tine, pe care am botezat-o Croaziera Vietii 🌊caci e vorba de TINE, ca intreg Trup-Minte-Suflet. E vorba despre valori importante care stau la baza fiintei, la baza omulu: Natura -Sanatatea- Libertatea. 🥳

🥰E un pelerinaj catre TINE, cu o forta creatoare, ce nu se sfarseste, catre dezvoltare si evolutie. In aceasta croaziera intelegi si cunosti pas cu pas ca Lumea este divina (energia a tot ce-i viu materie si spirit impreuna). Corpul este o sarbatoare vie (in continua miscare si reinventare, adaptare, regenerare). Iar Viata este o constructie fara sfarsit, o calatorie infinita.
🌿De aceea pentru TINE si ceea ce reprezinti TU in viata ta, vom propune 🍀produse naturale, bio, calitative, 🤗informatii coerente si reale care sa te sprijine in indeplinirea telului tau, fie ca e vorba de un corp sanatos, minte echilibrata sau suflet linistit. Numai TU iti cunosti nevoile si simti ce alegi potrivit pentru a-ti fi bine.✨

NATURISSIMO – calatoria catre TINE –  reprezinta un nou concept de a te simti in deplinatatea ta sanatos, frumos si liber, in mod natural.

De aceea pune la dispozitia tuturor:

  • 🍀Magazinul online cu produse bio atent selectionate, care sa iti aduca sanatate in mod natural. Ai libertatea de a alege din diversitatea de produse naturale care sunt adevarate remedii sau tratamente holistice pentru a-ti pastra echilibrul Trup-Minte-Suflet.  Uleiuri esentiale, unturi vegetale si ingediente cosmetice iti vor rasfata simturie.
  • 🌿Blog cu informatii oneste, clare, pe intelesul tuturor pentru ca informatia iti ofera incredere in tine, te imputerniceste sa iei decizii care sa iti ofere siguranta pentru tine si familia ta. Astfel esti Bine cu tine.
  • 🍀Coach/Terapie – Sanatate si Frumusestea vin impreuna acolo unde este Echilibru. Pe locul principal este stabilitatea ta, claritatea fata de viata ta. Abordarea holistica a fiintei umane o facem oferind informatii din Noua Medicina Germanica NMG, dar si punand la dispozitie suplimente sau vitamine necesare pentru sustinerea vindecarii complete.

www.naturissimo.ro

https://naturissimo.ro/

 

Comentariul dvs.

  • (will not be published)