Ma informez- deci sunt bine!

           Tot ceea ce ni se intampla, tine de alegerile pe care le facem.
Auzim asta destul de des, sunt multi oameni de stiinta din diverse domenii care au si demonstrat ca ceea ce gandim manifestam  prin actiuni, ca mai apoi sa ne construim Viata- la modul concret.
            Suntem invatati si suntem indrumati sa ne stabilim obiective , sa ne urmarim Visurile, sa traim frumos, prin realizarea Misiunii noastre.
Nimic noua pana acum, chiar si la fiecare loc de munca ti se dau obiective ale firmei, nu?
Si la scoala ai termene de predare ale lucrarilor/temelor. Si acolo e o cantitate de informatii de prgatit pana la un anumit termen.
De ce nu am privi la fel si Sanatatea Noastra?
Cum alegi sa calatoresti in  Viata TA?
SANATOS- clar!
Deci, PUTEM ALEGE SA FIM SANATOSI – chiar daca acest lucru ni se pare o utopie, uneori.
          Auzim peste tot. Ba chiar vorbim aproape zilnic intre noi, in familie sau la lucru: „stresul ne imbolnaveste”. Dar cum o face? Care stres? De ce il lasam, daca stim ca asta ne face? Cum identificam? Care sunt semnalele?
Stresul are multe componente si noi, fiecare in parte, il percepem diferit.
           De aici, e doar un pas pana la a intelege ca SANATATEA noastra tine de O STARE DE BINE, ECHILIBRATA, atat la nivel fizic, cat si emotional.
           Toate emotiile noastre negative – frica, suparare, furie, neincredere etc – aceste „dureri emotionale” se vor manifesta , vor somatiza pe fizic, aratandu-ne noua simptome ale unei boli. De aceea „boala” apare in urma unui soc emotional negativ, puternic, cand se produce o ruptura in ininteriorul unei persoane , intre relaitatea in care traieste si asteptarile pe care le are acea persoana.
          Exact acest aspect il are in considerare NOUA MEDICINA GERMANICA (NMG)
            Cand realizezi ce anume din viata ta a provocat acea durere, acea suferinta, atunci cand intelegi de ce apar unele simptome, care sunt niste semnale transmise de corpul tau, dispare frica de boala. Atunci cand realizezi ce fel de conflict emotional are loc in tine, atunci efectul lui nu mai este atat de devastator in organism. Iti poti intelege si cunoaste mai bine emotiile, trairile si chiar modul de functionare al propriului corp.
          Noua Medicină Germanică (NMG) nu este despre simplismul minte-corp. NMG nu este „psihosomatica”, adica despre cum gandurile noastre ar cauza vreun cancer sau despre sentimentele care s-ar manifesta sub forma unei boli sau alta. NMG nu este o abordare negativista, nu este despre cauza emotionala sau psihologică a bolilor. Este un sistem de Legi Biologice ale naturii, un sistem de intelegere despre mintea subconstienta care ne protejează pornind anumite programe biologice, pe care noi le numim popular „boli”. Boala nu este o eroare a naturii, ci ea are o anume semnificatie biologica. Boala evolueaza pe baza unor programe ale naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ sa coopereze cu evenimentele aparute in viata lui.
             NMG ESTE O ȘTIINȚĂ A NATURII BAZATĂ PE BIOLOGIE.
Noua Medicina Germanica (NMG) este rezultatul muncii de cercetare bazata pe dovezi stiintifice a Dr. Ryke Geerd Hamer, cu privire la aparitia si vindecarea bolilor. Dr Hamer numeste bolile in cadrul Noii Medicini Germanice, ca fiind programe biologice cu sens ale Naturii (PBS) si astfel vorbim din punct de vedere NMG, despre instalarea si reversibilitatea programelor BIO-LOGICE de adaptare la conflicte si supravietuire in mediul de viata (boli).
Pentru aprofundarea cauzelor reale ale simptomelor, pentru a intelege mai bine acest concept si aceste legi biologice, analizati, vizionati si cititi:
Informati-va si preveniti !
Cititi, cititi, cititi !
* o data ca sa te informezi.
* a doua oara ca sa constientizezi
* a treia oara ca sa aplici
Ma informez, deci sunt bine!
Nu negocia cu nimeni si nu da putere nimanui asupra deciziilor ce tin de Sanatatea ta si Dezvoltarea ta personala. Faci alegeri in fiecare zi. Fa-o intelept: informat si asumat!

Comentariul dvs.

  • (will not be published)