Luna Plina in Fecioara cu ascendent pe Rac

In jurnalul de bord (condică, registru) al navei de CoazieraDoterra, se noteaza  evenimentele importante cu privire la gestionarea, exploatarea și navigația unei nave. Noi avem sansa sa vizionam Luna Plina – 7 martie 2023- in Feciara, cu ascendent pe semnul Racului

Pe scurt si romaneste – Detoxifiere, vindecare, clarificare, purificare, toate acestea in sanul comunitatii- societatii, al tribului, al familiei.

Cu ce ne ajuta Luna Plina in Fecioara?

Luna plina de aceasta data ne aduce experienta comunicarii, o clarificare a situatiilor ambigue in viata noastra. Scoate frustrarile si blocajele – ceea ce tot refuzam sa vorbim. Se incheie un proces de pierdere, iar energia frumoasa a Fecioarei ne aduce impamantare si ne incurajeaza sa ne indreptam spre interiorul nostru, sa avem incredere in propria intuitie si sa cautam indrumare si sprijin de la energia Pamantului- Mama Pamant, sub forma aerului proaspat, apa curata si linistita, nutritie potrivita.

Ascendentul pe Rac ne arata intoarcerea catre familie, trib, comunitate- societate. Asta inseamna ca elementul central al nostru il regasim in sanul comunitatii. Numai acolo avem posibilitatea unei ascensiuni sociale.

Eliminarea, detoxifierea, cum o intelegeti voi? Luna plina ne ghideaza sa actionam in debarasarea de concepte vechi, oameni toxici, relatii nefolositoare- care ne coplesesc si ne consuma energia vitala. Orice forma de detoxifiere e bine sa fie onorata in aceste zile pe toate planurile! Cum credeti ca se numesc acele raceli de primavara, sinuzite, gripe etc- daca nu curatenie de primavara in plan emotional?

Cum onoram energia Lunii Pline:

*  ritual de recunostinta pentru ceea ce ai și pentru ceea ce vei primi, în acord cu Legile Universului
*  sa ascultăm muzica care ne liniștește și ne ajuta sa ne creștem energia.
* sa facem meditații ghidate pentru luna plina
* folosirea uleiurilor esentiale pure :
  • Lemograss este un ulei cu puternic efect de curatare a ceea ce nu mai este necesar si de ajutor in evolutia ta. Este util si pentru purificarea spatiului (birou, casa, etc.).
  • Cypress ne invata cum sa dam drumul trecutului si sa se miste cu fluxul vietii. Ne incurajeaza sa eliminam frica si grijile
  • Helichrysum este uleiul transcenderii durerii  – vindecare sufleteasca, recapatarea curajului, sperantei, reinnoire , determinare si eliberare.
  • Tamaia, uleiul „Adevarului Spiritual”, ne ajuta sa eliberam orice are vibratie joasa sau este fals in vietile noastre.

Afirmatii de sustinere:

  • Intelepciunea conserva si prelungeste viata! A se interpreta: cum cunosc si aplic detoxifierea, asa imi traiesc viata in mod echilibrat.
  • Onorez si respect ca trec prin aceasta experienta (detoxifiere), apreciez ca astfel ma debarasez de ceea ce imi incetineste ritmul vietii echilibrate.
  • Pretuiesc comunitatea in care ma aflu si simt ca ma sprjina si ma ajuta in evolutia mea, in acord cu Legile Divine.
  • Stiu si consimt ca toate obiectivele mele de viata, misiunea mea centrala, sunt indeplinite nu numai prin acumulare, cat si prin organizare, eliminare, perseverenta.

Sa ne fie de folos ! Hai sa stam cu ochii pe cer, Sa ne curatam sufletele si curtea, Uleiurile la indemana si folositi-le in mod algoritmat!

Uleiurile esentiale sunt versatile, deoarece vibratia lor „asculta” algoritmul nostru, indemnul nostru.

Daca noi constientizam nevoia pe care o avem + cunoastem uleiul ce are aceste proprietati = Efect imediat si minunat!

Va imbratisez si Alegeti intelept! Informat si asumat!

https://www.facebook.com/Naturissimo.ro

 

Luna Plina in Fecioara cu ascendent pe Rac

 

 

 

Comentariul dvs.

  • (will not be published)