Luna Noua in Pesti, bine ai venit!

                                   🌙Luna Noua, bine ai venit!🥰

Luna Noua in Pesti 🐟 – sensibilitate care acceseaza „al saselea simt” – activeaza intuitia, clarviziuna, activare simturi „inalte”- simturile sunt muuult imbunatatite!

Pestii 🐟 ne ofera informatia subtila (inalta) , iar acendentul (Pas Fortune) pe Berbec ne arata ca putem materializa intentiile, visurile noastre, DOAR prin Actiune!

Ce „insamantam” 🌿acum, in 6 luni „culegem”.🌿

Informatia si actiunea e la voi, iar Luna Noua ne sustine!🥳

🌙Luna are un rol semnificativ in viata noastra, un model ce desemneaza un ciclu etern al transformarii, o alchimie spirituala. Transformarea continua a Lunii poate fi privită ca un arhetip pentru transformarea sinelui.

  • 🔱Stim si tot auzim ca Luna exercita o atractie gravitationala asupra Pământului, ceea ce cauzează mareele oceanice. Ca valurile, forța noastră vitală se transformă odată cu ciclul lunar. Experimentăm un flux ridicat de energie atunci când Luna este în creștere, iar când Luna scade, la fel și noi, ne pierdem din intensitate. Și așa se întâmplă în fiecare lună
  • 🔱Luna Nouă este un timp Yin, feminin, iar Luna Plină este un timp yang, masculin. Cele opt faze sunt Luna Nouă, a noilor începuturi, Semiluna în creștere, explorare a viselor și ascensiune, Primul Pătrar, timpul angajamentelor, echilibrul dintre nou și plin. Este un moment potrivit de eliberare si vindecare, de a da drumul tuturor lucrurilor ce nu ne definesc.
  • 🔱Luna are un rol semnificativ în viața noastră, un model ce întruchipează un ciclu etern al transformării, o alchimie spirituală. Transformarea continuă a Lunii poate fi privită ca un arhetip pentru transformarea sinelui.

🎊🎊🎊🎊🎊🎊

                       🔱Atunci când suntem în armonie Minte, Trup și Suflet, ne simțim echilibrați și în ritm cu Universul.🔱

⚜️Se spune că atunci când apare Crai Nou, îți vei visa ursitul, pentru asta trebuie să ieși în fața Lunii, să te inclini de trei ori și să-i spui: “Lună dragă, Lună nouă, dă-mi să beau apă de rouă; Lună dragă, draga mea -arată-mi perechea mea !“. Un alt ritual străvechi de Lună Nouă este să-ți scrii dorințele pe o hârtie, să o arzi și să arunci cenușa spre Lună. Astrologii spun că tot ce se începe de Lună Nouă este sortit câștigului. Postul ținut în această zi are un efect maxim detoxifiant pentru organism, iar dacă vreți să renuntați la obiceiuri proaste, tot această perioadă e cea mai bună.

⚜️Ritualurile legate de fazele lunii nu sunt nicio noutate, iar obiceiurile de a sădi o plantă sau de îti tăia părulcând e lună nouă ca să crească repede sunt foarte bine cunoscute și răspândite.  Este vremea noilor începuturi și momentul cel mai potrivit de a ne pune dorințe sau de a sădi germenii unui nou proiect.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

                🍀Uleiurile esentiale si Aromaterapia sunt un mod bun de a ne incarca, elibera sau curata energia si vibratia, bucurandu-ne de sentimente de claritate, bunastare sau impamantare. Stim că uleiurile esentiale rezoneaza cu puterea celor 5 elemente ( apa, foc, pamant, aer si metal), dar si cu Luna si fazele sale. Cunoaștem că uleiurile esențiale sunt instrumentele puternice ale Mamei Natură, ce dețin înțelepciunea naturii, așadar atunci când le folosim, atingem tocmai acea sursă vindecătoare. Mirosurile unice ale uleiurilor esențiale pot crea efecte pozitive instant și pot influența corpul fizic chiar la nivel celular. Uleiurile esențiale de citrice, cele ierboase, florale sau camforoase, creează o sinergie cu Luna și elementele naturale.

                    🍀Cu incredere in Rose, Geranium, Whisper, Iasomie, Ylang-Ylang, Patchouli si Vanilie, tot ceea ce vibreaza cu feminitatea, cu creatia, activarea simturilor spre echilibrare si lansare in indeplinirea dorintelor nostre supreme!

🥰Puneti-va intentii curate, revizuiti visurile si le inaltati catre Divinitate! Luna Noua fabuloasa! 🥰
💚In fiecare zi alegem. De ce sa nu o facem intelept?💚
💚Trup-Minte-Suflet💚

Comentariul dvs.

  • (will not be published)