Te simti blocat intr-un cerc vicios!? Fii pe pace!

⁉️Te simti blocat intr-un cerc vicios? ⁉️ Fii pe pace! De fapt, tu esti plecat/a intr-o Calatorie in care te reinventezi, renasti.😎 Esti in Proces.

Alegi sa te alegi, sa devii tu insuti, autentic si constient de asta. Si… cumva, doare- ca doar iesi din tipare.😁 Eu de aceea o numesc Croaziera Vietii- imi da sentimentul unei vacante relaxante 🙂🏖

Am mai spus asta  – aflat intr-un curs ca Oregano dizolva tiparele, dizolva credintele rigide si scoate la suprafata reziduurile (de aia e bine sa te informezi continuu). Acum, blendul din postarea anterioara a devenit capsula!😉

Si… uite ca se rup si se fac bucati Restrictiile! Elimin usor-usor tot ce nu-mi mai serveste dpdv emotional. Repet- emotional. Adica ma ajuta sa identific traumele de care ma tineam cu manutele mele si care ma tinea pe loc si sa lucrez la indepartarea ei. Moment A-ha!💚

Nu e totul roz si cu ponei sau inorogi. Clar! Uneori e cu plans, uneori e cu regret care aduce asumare, uneori e cu haz de necaz…. cert e ca pe mine ma ajuta sa identific si sa am curaj sa merg mai departe.💚

In poza aveti Calatoria Eorului si Calatoria Eroinei – aceste carti, pe langa multe altele stau la baza Monomitului.

„Monomitul este călătoria ciclică făcută de către eroul mitic standard. Conceptul lui este: un erou se aventurează dincolo de lumea obișnuită într-o regiune a minunilor supranaturale; acolo se află forțele fabuloase și este câștigată o victorie decisivă; eroul vine înapoi din misterioasa sa aventură cu puterea de a face bine semenilor săi.” (wikipedia)

Nu ne invartim in cerc, ci e doar o schimbare de perspectiva…. incercati sa priviti cercul din lateral- va reiesi o spirala care tot inainteaza- ca un tub. E cerc numai daca privesti fata-in-fata.

Emotional, uleiul esential de Oregano este Uleiul Smereniei si al Non-Atasamentului. La nivelul cel mai profund, Oregano te sprijina in procesul propriu de eliminare a relatiilor de atasament nesanatos fata de lucruri, persoane si situatii care iti impiedica cresterea si progresul. Insotit(a) de aroma puternica a Oregano, vei putea sa te simti incurajat(a) sa inchei o relatie toxica, sa demisionezi de la un job care nu iti aduce bucurie sau sa elimini un obicei auto-distructiv.

Aceste atasamente toxice ne limiteaza capacitatea de a simti o conexiune sanatoasa cu noi insine si cu divinitatea. Oregano ne sprijina sa facem pasi spre o spiritualitate adevarata, invitandu-ne sa traim in non-atasament si sa invatam ca devotamentul fata de o putere superioara include eliberarea de rigiditate, de incapatanare, de atasamente nesanatoase, de materialism.

Oregano se adreseaza persoanelor dornice de a avea intotdeauna dreptate. Acestea tind sa converteasca cu orice pret alti oameni la opiniile lor fixe. Vointa lor puternica ii poate face de neclintit in ideile lor. Oregano ne invita sa invatam lectia smereniei, sa acceptam ca suntem mici si nu stim multe insa asta nu inseamna ca nu suntem importanti, in unicitatea noastra avand puterea de a ne crea viata si a impartasi cu ceilalti darurile noastre pretioase.

Uleiul esential de Oregano ne indeamna sa indepartam blocajele si sa taiem legaturile nesanatoase. Oregano este un ulei esential puternic si este descris ca fiind plin de forta si intens, favorizand un sentiment de putere si stabilitate. Metaforic, Oregano lucreaza asupra sistemului emotional luptand convingator pentru sanatatea emotionala a corpului, sprijinindu-ne sa indepartam gandurile nedorite si tiparele distructive.

 

💚In fiecare zi alegem. De ce sa nu o facem intelept?💚
💚Trup-Minte-Suflet💚
Hai pe www.naturissimo.ro pentru a alege produse naturale potrivite pentru nevoile tale, in cautarea binelui interior si exterior.

 

#croazieravietii #naturissimo #produsenaturale #uleiuriesentiale #croazieradoterra #sanatate #natural #libertate #cunoastereaesteputere #NMG

 

Comentariul dvs.

  • (will not be published)