De ce uleiuri esentiale? De ce nu?!

⁉️De ce uleiuri esentiale? De ce nu?!⁉️

⁉️De ce DoTerra? De ce nu?!⁉️

Pana va fi gata site-ul, va prezint principalele categorii de produse – producatori pe care ii voi promova in sustinerea Sanatatii pe Corp-Minte – Suflet

Sunt numeroase studii si cercetari, pe care nu le voi enumera aici, dar cred in adancul fiintei mele ca ati auzit cu totii despre uleiurile esentiale. Sau, chiar le-ati si folosit. Hai, recunaosteti si fiti sinceri cu voi !

💯Cert este ca eu le ador!

Se constata o „inteligenta” a uleiurilor esentiale pe care unii o pot percepe si o pot folosi in avantajul sanatatii lor si a starii de bine pe toate planurile trup-minte-suflet. Exista Legi biologice pe care le respecta Aromaterapia si chiar e o terapie care functioneaza pe emotii si pe sprijinul vindecarii.

Uleiurile esentiale au facut parte din viata fiecaruia dintre noi, pana sa realizam noi ce sunt: de cate ori v-a dat bunica/mama o cana cu ceai pentru orice problema, atunci ati intrat in contact cu uleiurile esentiale si cu aromaterapia. Aceste uleiuri esentiale deja sunt folosite in cosmetica si parfumerie, iar in zilele noastre multe prsoane si industrii se indreapta spre folosirea compusilor naturali in scopuri medicinale si teraputice. Deeeci, deja le folosim – zilnic! Cu totii !

DoTerra pune la dispozitie nu numai uleiurile esentiale, ci si cursuri ce tin de sustinerea sanatatii proprii, prin informare, asumare si respectarea legilor naturii. Mai mult, exista o comunitate foarte mare care iti pune la dispopzitie o inreaga enciclopedie de afectiuni tratate cu acesti compusi aromatici naturali- esenta naturii din care facem parte. Unii vor fi indignati si poate mirati ca inca mai exista oameni inscrisi in sisteme de genul acesta sau cine mai stie ce alte scheme…. Da. De ce nu?! Acum orice ai cumpara online, ti se cere sa iti faci cont. DE ce nu si la DoTerra? Orice si face, ti se solicita sa accepti newsleeter, ca sa ti se dea discount- dece nu si la DoTerra? Ca e scump… dar oare cat costa preventia pentru voi sau chiar un tratament- ati adunat sumele de pe bonurile de la farmacie/plafar chiar si pentru o mica raceala?

Aceste uleuri se administreaza:

  🌟Aromatic,

🌟Topic (pe piele)

🌟Intern.

Ce fac ele?

⚜️Decongestioneaza,

⚜️Purifica,

⚜️Relaxeaza,

⚜️Miros placut

⚜️Dezinfecteaza.

Asa cum ati tot auzit- dar ati incercat ca mai apoi sa dati un feeback? Eu- DA!

💚In fiecare zi alegem. De ce sa nu o facem intelept?💚
💚Trup-Minte-Suflet💚

https://www.facebook.com/Naturissimo.ro

Hai pe www.naturissimo.ro pentru a alege produse naturale potrivite pentru nevoile tale, in cautarea binelui interior si exterior.
#croazieravietii #naturissimo #produsenaturale #uleiuriesentiale #croazieradoterra #sanatate #natura #libertate #cunoastereaesteputere #nmg

Comentariul dvs.

  • (will not be published)