Cum suna Lifestyle Deplin ?

🌞Ce-ar fi daca ti-ai trai toata viata din plin?
🌞Cum suna  Lifestyle Deplin ?
Ce sa vezi?! Chiar poti!
Si ai la indemana totul!

🍀Potrivit Organizației Mondiale a Saatatii, un Stil de viata sanatos inseamna o stare generală de bunastare mentala, fizica si sociala, nu doar absenta bolii. O completare a acestei definitii ar aduce in ecuatie si acei pasi, actiunile si strategiile pe care le punem in aplicare pentru o sanatate optima:

1. Hidratarea corecta
2. Miscare adecvata
3. Somn odihnitor
4. Alimentatie echilibrata
5. Relatii interumane sanatoase
6. Administrarea inteligenta a suplimentelor alimentare
7. Atitudine pozitiva – cultivare optimism

🍀Formarea unui Stil de viata sanatos este o misiune complexa, pentru ca presupune sa ai grija si de trup, si de minte, si de suflet. Altfel spus, este esential să transformi atat sanatatea emotionala, cat si sanatatea fizica intr-o prioritate. Sigur, cele doua se intrepatrund.

🍀Wellness – Stare de Bine – Bunastarea – este un proces continuu si are implicatii in mai mule dimeniuni ale vietii: mentala, fizica, sociala, financiara, spirituala, de mediu si vocationala. Aceste dimensiuni sunt interdependente si se influenteaza reciproc. Cand o dimensiune a bunastarii noastre este dezechilibrata, celelalte dimensiuni sunt afectate.

🍀Wellness este un proces activ prin care oamenii devin constienti si fac alegeri pentru o existenta mai reusita. Este un mod de a fi liber de boli, este de fapt un proces dinamic de schimbare si crestere.Wellness este un scop pe care alegi sa il urmaresti, este o alegere pe care o faci in viata, dar care necesita eforturi constante de realizat.

💚Nu negocia cu nimeni si nu da putere nimanui asupra deciziilor ce tin de Sanatatea ta si Dezvoltarea ta personala.
💚Faci alegeri in fiecare zi. Fa-o intelept: informat si asumat!”

www.naturissimo.ro

Comentariul dvs.

  • (will not be published)