Cum sa scadem in greutate cu miere si scortisoara?

Mierea și scorțișoara sunt cunoscute pentru abilitatile lor de vindecare. În plus, ele sunt delicioase și hrănitoare. Acestea ar trebui să se regaseasca în regimul alimentar al fiecărei persoane.

Stiati  că, atunci când sunt combinate, aceste două minuni ale naturii poate fi, aliații dumneavoastră în războiul cu greutatea? Este drept ca mierea și scorțișoara nu vor face treaba singure, ci în colaborare cu un program de exercitii sau dieta. Acest amestec ne poate ajuta să ne atingem scopul mai repede. Citește mai departe pentru a afla cum.

În timp ce lucrati din greu pentru a elimina kilogramele nedorite, combinația de miere și scorțișoară vă poate ajuta în patru moduri:

1.Dacă luați amestecul dimineața, pe stomacul gol, aceasta crește rata metabolica si promoveaza arderea grasimilor și vă oferă o aprovizionare constantă de energie

2. Din moment ce dispare zaharul din alimentatie, amestecul de miere si scortisoara reduce poftele nesanatoase dintre mese.O cercetare publicata in 2007 in Jurnalul American de Nutritie Clinica, a fost unul dintre studiile care au arătat ca de fapt scortisoara reduce nivelul de zahar din sange. Atata timp cat zahărul nu ajunge pana in sange, această caracteristică sprijină pierderea in greutate.

3. Atunci când sunt consumate înainte de antrenament, mierea și scorțișoara vă va oferii impulsul de energie necesară, pentru a porni și a finaliza sesiunea de exercitii. Creșterea ratei metabolice îmbunătățește efectele antrenamentului.

4. Consumate seara, scortisoara si mierea va  ajuta să evitați setea de pe timpul somnului și de asemenea, reduce foamea prin furnizarea in stomac a unei substanțe sanatoase, ce da senzatia de satietate.

miere si scortisoara

Amestec pentru pierderea in greutate

Se amestecă jumatate de lingurita de scortisoara , cu o cana de apa fierbinte. Lăsați-o să se răcească și se adaugă o linguriță de miere și se amestecă (răcirea la o temperatură potabila va ajuta miere sa-sie mențina valoarea sa nutritivă). Bea preparatul.

Când să se consume amestecul?

Amestecul poate fi consumat la diferite momente ale zilei. Pentru cele mai bune efecte, consider că este recomandat a fi consumat:

– dimineata,  cu aproximativ 20-30 de minute înainte de micul dejun

– Între mese, mai ales dacă începeți să  simțiți foame și aveți poftele alimentare. Amestecul va reduce pofta de mancare si, de asemenea, vă ajuta să rămânem concentrați și in alertă pe tot parcursul zilei.

– Inainte de antrenament, mai ales dacă  simțiți că nivelul de energie este scăzut. Încercați sa faceti antrenament  pe stomacul gol și să va abțineti de la mancarede încă 30 de minute (sau mai mult) după ce ați terminat cu sesiunea. Aceasta vă ajută să ardeti mai multe calorii, ca organismul sa nu aiba nevoie de a face  digestia în timp ce va antrenati.

– Seara, inainte de culcare, astfel încât să puteți obține pe timpul noptii, un somn bun …

Amestecul de miere si scortisoara este potrivit si pentru pacientii cu diabet zaharat în moderație și ca parte a planului lor de alimentatie, așa cum este descris în studiul publicat in Jurnalul International de Stiinte alimentare și de nutriție, în 2009.

Persoanele care suferă de diabet au consumat miere pe o perioadă de opt săptămâni. Ei au experimentat scăderi ale nivelului de colesterol si a trigliceridelor si au pierdut in greutate corporală mai usor, comparativ cu grupul de control. Dacă aveți dubii, consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe un program de dieta, pentru  pierderea în greutate.