Cum ne ajuta BioGreens sa slabim in mod natural

Multe persoane au probleme cu greutatea, fie că trebuie să piardă mai multe kilograme din motive de sănătate, fie că doresc să slăbească pentru a arăta mai bine. Toți vrem să slăbim repede, dar să nu uităm că curele foarte rapide dezechilibrează sever organismul – și în plus ne putem îngrășa în scurt timp chiar mai mult decât înainte.

Slăbitul printr-un consum sporit de alimente verzi oferă organismului o mulțime de nutrienți esențiali dar îl și ajută să elimine din toxinele și kiloogramele acumulate. Așadar super-alimentele verzi înseamnă nutriție, energie și greutate echilibrată.

BioGreens este un superfood vegan cu lăstari, alge și germeni care susține organismul în curele de slăbire prin mai multe efecte benefice:

  • aportul concentrat de nutrienți care previn devitalizarea organismului;
  • conținutul de fibre, care reglează colesterolul și glicemia și totodată dau o senzație de sațietate (dacă produsul este consumat înaintea meselor);
  • conține ingrediente bogate în clorofilă, care stimulează procesele metabolice;
  • dă organismului mai multă energie fără a crește pofta de mâncare.

Grâul verde îmbunătățește digestia, stimulează detoxifierea, diminuează pofta de mâncare și contribuie la creșterea energiei organismului.

Orzul verde îmbunătățește funcția digestivă, încetinește procesul de îmbătrânire al celulelor și combate anemia.

Chlorella are un conținut mare de proteine și aminoacizi. Ajută la reducerea grăsimii corporale, are efecte benefice în sindromul metabolic, diabet, supraponderalitate, este un bun detoxifiant.

În combinație cu Chlorella, alga Spirulina combate stresul oxidativ și oboseala fizică.

Menta îmbunătățește capacitatea de efort fizic și are un efect revigorant asupra stării psihice, oxigenează creierul și respirația, stimulează digestia.

Germenii de grâu au un conținut caloric foarte redus, fără gluten, și au un puternic efect antioxidant și tonifiant.

Germenii de broccoli sunt bogați în fibre și au un efect regenerant și antitumoral.

Germenii de orz stimulează digestia, procesele metabolice și regenerarea celulară.

Acerola este una din cele mai bune surse de vitamina C, un antioxidant important, implicat și în producția de colagen.

BioGreens se poate administra pe termen nelimitat, în amestec cu iaurt sau cu sucuri naturale de fructe, apă, în smoothies sau shake-uri.

Comentariul dvs.

  • (will not be published)