Compozitia Omului – Compozitia Plantei

❤️Astazi e tot despre Uleiuri Esentiale ❤️
🌿Compozitia Omului versus Compozitia Plantei🌿
🍀 Atat Omul, cat si Plantele sunt organisme vii. Este de remarcat faptul ca oamenii au multe similaritati cu plantele, incepand cu compozitia corpului.
     Toate organismele vii sunt formate din trei componente organice.: carbon, hidrogen si oxigen.
       Continuand cu asemanarile, putem include faptul ca oamenii si plantele sunt construiti din celule si au structuri ADN pe care le putem examina. De asemenea, impartim aceleasi sisteme imunitare dezvoltate, procese digestive si raspunsuri la infectii bacteriene. Astfel reiese ca uleiurile esentiale pure extrase din plante sunt substante asemanatoare celor din organismul uman.
  • 🍀O picătură de ulei esențial are o putere terapeutică de 50 – 70 de ori mai mare față de o plantă, datorită concentrației sale.
  • 🍀Pentru fiecare ml de ulei esențial se folosesc cantități mari de frunze, rădăcini, coji, fructe.
  • 🍀Corpul uman le recunoaște fiind 100% naturale și le integrează imediat în vibrația sa, astfel încât efectul binefăcător al uleiurilor este imediat.
  • 🍀Spre deosebire de medicamentele sintetice produse de om care se adresează simptomelor, uleiurile esențiale doTERRA sunt creația naturii, reușind să echilibreze și să întărească organismul la nivel celular.

Aceste uleiuri furnizează componentele cheie ale sistemului imunitar al plantelor. Ele ajută plantele să crească, să prospere, să evolueze și să se adapteze mediului înconjurător. De exemplu, acestea protejează plantele de infecțiile bacteriene și virale, vindecă rănile, resping prădătorii nedoriti și alte daune ale mediului și ajută la eliberarea de nutrienți celulelor. Acest lucru le face „esențiale” pentru o plantă, deoarece ajută plantele să supraviețuiască.

Uleiurile esentiale par sa castige din ce in ce mai mult teren atat in fata oamenilor care sufera de anumite afectiuni, cat si in cazul oamenilor care vor sa reduca consumul de medicamente sau tratamente alopate si care vor sa mentina un organism sanatos in mod natural.

⚜️Viroze sau afectiuni ale cailor respiratorii. Uleiurile esentiale cu efecte benefice asupra sistemului respirator pot fi aplicate local, prin masarea fina a gatului, a pieptului sau a spatelui. Pentru desfundarea cailor respiratorii uleiul esential are un efect extraordinar daca este difuzat in camera cu ajutorul difuzorului de arome sau daca este inhalat. Menta, eucalipt, lamaie, tamaie, oregano, ghimbir sau musetel sunt printre uleiurile renumite in lupta cu raceala sau gripa.
⚜️Afectiuni ale sistemului digestiv se pot ameliora sau chiar trata cu ajutorul uleiurilor esentiale precum chimen, cuisoare, busuioc sau scortisoara.
⚜️Intarirea sistemului imunitar se poate face folosind uleiurile de catina, coriandru, cimbru sau anason.
⚜️Pentru problemele intalnite la nivel pielii, parului sau unghiilor sunt recomandate uleiurile de arborele de ceai, levantica, portocala.
⚜️Persoanele care sufera de inflamatii, dureri musculare sau reumatice isi gasesc aliatul in uleiuri esentiale din rozmarin, lamaie sau mandarina.
⚜️Afectiuni psihologice, precum stresul, anxietatea, insomniile sau depresiile. Lavanda sau tamaia fac minuni asupra starii generale a psihicului uman.

💚In fiecare zi alegem. De ce sa nu o facem intelept?💚
💚Trup-Minte-Suflet💚
Hai pe www.naturissimo.ro pentru a alege produse naturale potrivite pentru nevoile tale, in cautarea binelui interior si exterior.

 

Comentariul dvs.

  • (will not be published)