Ce aduce bucurie în viața ta?

⁉️ Ce anume aduce bucurie in Viata Ta?⁉️ In Calatoria ta prin Viata,? 😉😜

🎡🍀ROATA NOROCULUI e pusa in imagine pentru a-ti arata ca TU esti cel care iti aduce bucurie si noroc. NU altcineva. Tu esti cel care invarte manivela aceste roti. Ne dorim cu totii sa avem noroc in viata, la bani, de un partener bun, de copii sanatosi, de parinti intelegatori etc. Adica tot timpul punem pe umerii altora si ne raportam la exteriorul nostru atunci cand ne dorim ceva de bine pt noi.😁

🤸⛹️‍♀️🧘‍♀️🏄Actiunile si cuvintele 🤭😽 pe care le folosesti invart ROATA NOROCULUI 🎡🍀 tau si astfel se misca totul in tine, in jurul tau si in lume (Efectul Fluturelui – un proverb chinezesc spune că „un fluture care bate ușor din aripi în China poate declanșa o tornadă în cealaltă parte a planetei”.

🤷Ce lasi in urma?
🤷‍♂️Catre ce te indrepti?
😏Cum mergi mai departe?
🫣Cu ce stare?
🙄 Facand ce?

⁉️ Cum si cand are loc desprinderea de anumite convingeri, persoane, mediu sau idei care iti sunt daunatoare? Cum si cand elimini indoiala si lipsa enutziasmului?⁉️

Astfel poti usor sa pierzi din vedere ceea ce te poate ajuta, ceea ce iti aduce cu adevarat bucurie, implinire, acel sentiment de fericire?

Fericirea e ceva punctual sau ceva cu finalitate?
Nu – Ea e compusa din elemente ce tin de financiar, timp de calitate, talent manifestat, relatii care te impinesc si te ajuta sa evoluezi, poate chiar daruirea – a da comunitatii acel frumos care creste in tine.

In fine, e ceva atat de personalizat, incat nu se poate defini, e o stare de spirit specifica fiecarui individ in parte, dezvoltata prin atitudine mentala pozitiva, cultivata pas cu pas, zi de zi.

Aici recomand cartea Secretul de Rhonda Byrne, carti si podcast-uri cu Joe Dispenza, Gregg Braden sau Bruce Lipton, Carti si podcast-uri cu Dr C-tin Dulcan sau dr. Vlad Ciurea , tot ce e legat de Louise Hay)

Motto-ul postarii: ” No one is coming” („Nu vine nimeni”): https://www.youtube.com/watch?v=SqN5SvASjMA

Si nu stiu de ce ai astepta pe cineva sa faca ceva pentru tine? Cum iti asumi viata ta cand altii fac efectiv „viata ta”, nu tu…..

⁉️🥰Cu ce uleiuri esentiale pui in miscare Roata Norocului?😍⁉️
🥰Gama uleiurilor emotionale !🥰
Acestea sunt:

💛 CHEER – sustine o stare de buna dispozitie cand cazi la pamant cu moralul sau sub pamant 😁

🧡 MOTIVATE – transforma emotiile negative in pozitive de incredere si curaj

PASSION – reaprinde entuziasmul, pasiunea si bucuria

💚 FORGIVE – ajuta la gestionarea emotiilor precum vinovatia si furia, inlocuindu-le cu sentimente de multumire, usurare, rabdare

💜 CONSOLE – oferă sentimente de confort, dezvoltand o stare plina de speranta si echilibru

💙 PEACE – ofera calm, liniste atunci cand te simti anxios si coplesit.

 

💚In fiecare zi alegem. De ce sa nu o facem intelept?💚

💚Trup-Minte-Suflet💚
www.naturissimo.ro

 

Comentariul dvs.

  • (will not be published)