BIOGREENS – BENEFICII PENTRU SANATATE SI FRUMUSETE

Energizare

Dacă te simți obosit, dacă îți lipsește energia fizică și psihică, dacă ai o capacitate redusă la efort, BioGreens este ceea ce ai nevoie. BioGreens este o combinație de ingrediente 100% naturale bio, recunoscute pentru conținutul mare de nutrienți care hrănesc și regenerează organismul și care îți cresc nivelul de energie.

Antioxidant

BioGreens constituie o sursă bogată de antioxidanți 100% naturali, în combinație cu alți fitonutrienți care le potențează efectele: clorofilă, enzime… Ingredientele BioGreens – grâul verde și orzul verde, algele și germenii – s-au dovedit a avea acțiune puternic antioxidantă și regenerantă, acțiune de stimulare a imunității.

 

Detoxifiere

BioGreens este un SuperFood organic, care contribuie la detoxifierea intestinală și hepatică. Acest efect se datorează în primul rând clorofilei, care stimulează aportul de oxigen către celule și amplifică mecanismele naturale de curățare celulară, crește capacitatea de detoxifiere a ficatului și scade reactivitatea unor toxine la nivel hepatic.

 

Anti-aging

Alimentația ta este săracă în fibre, vitamine, minerale? Stresul te chinuie zilnic? Atenție! Dieta dezechilibrată, stresul, dar și poluarea favorizează îmbătrânirea precoce. Alege BioGreens! Îți conferă o senzație generală de bine, îți dă energie să treci mai ușor peste stres și te ajută să combați îmbătrânirea precoce și efectele ei.

 

Alcalinizare

Consumul de carne și alimente rafinate, în general, stagnarea toxinelor în organism creează un mediu acid și teren favorabil pentru slăbirea sistemului imunitar și instalarea unor afecțiuni inflamatorii. BioGreens este un cocktail de nutrienți naturali, concentrați (inclusiv potasiu și magneziu, esențiali pentru reglarea pH-ului), care combat aciditatea.

 

Antistres

Modul în care psihicul nostru face față diferitelor surse de stres zilnic e influențat în bună măsură și de nutrienții cu care hrănim organismul și de buna funcționare a acestuia. Știai că stresul și emoțiile negative măresc aciditatea organismului și scad eficiența mecanismelor de detoxifiere și a sistemului imunitar? O cură cu BioGreens susține atât sistemul digestiv, cât și pe cel imunitar și nervos.

 

Imunitate

BioGreens stimulează sistemului imunitar. Germenii și algele din produs sunt indicați în tratamentul avitaminozelor, al anemiilor și stărilor de convalescență și pentru stimularea vindecării rănilor, germenii de broccoli și grâul verde stimulează regenerarea țesuturilor, iar acerola este una din cele mai bogate surse de vitamina C, vitamina imunității.

 

Tranzit intestinal

BioGreens contribuie în mod natural și neagresiv la un tranzit sănătos datorită conținutului de fibre. Algele și germenii de grâu, broccoli și orzul din BioGreens conțin substanțe active care cresc capacitatea organismului de a inactiva și elimina anumite toxine, precum și de a scădea inflamațiile și aciditatea pe care acestea le produc în diferite țesuturi.

 

Colesterol

BioGreens te ajută să reglezi echilibrul dintre colesterolul LDL și HDL. Fibrele din grâul și orzul verde și din germeni leagă o parte din colesterolul ingerat prin alimentație și îl transportă spre colon pentru a fi eliminat. De asemenea, algele spirulina și chlorella au efecte demonstrate de normalizare a nivelului de colesterol și de prevenire a rigidizării vaselor de sânge.

 

Slăbire

BioGreens este un superfood vegan cu lăstari, alge și germeni care susține organismul în curele de slăbire prin aportul concentrat de nutrienți care previn devitalizarea organismului și stimulează procesele metabolice, dar și prin conținutul de fibre, care reglează colesterolul și glicemia și totodată dau o senzație de sațietate (dacă produsul este consumat înaintea meselor).

 

Comentariul dvs.

  • (will not be published)