Andreea Marin recomanda BioGreens – un superaliment revolutionar

BioGreens este un produs inovator, cu o formulă complexă – primul „green“ de pe piața românească în care sunt puși la un loc germenii și lăstarii cu algele, spirulina și Chlorella.

Produsul constituie o sursă excelentă de vitamine, minerale, fibre și enzime.

Compus din ingrediente 100% naturale, provenite din culturi certificate ecologic, BioGreens este recunoscut pentru super-alimentele din compozitia sa, precum: iarba de grau, iarba de orz, chlorella, spirulina, germenii de grau, de broccoli și orz, acerola

„Sunt adepta detoxifierii minte – trup – suflet! Îmi hrănesc mintea şi sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă şi evit sursele de stres inutile. Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre… Dacă nu aveţi timp să vă pregătiţi singuri sucurile din plante verzi, dacă nu aveţi întotdeauna la îndemână lăstari sau alge, vă recomand cu căldură produsul BioGreens! Este un super-aliment extraordinar, din germeni, lăstari şi alge, despre care m-am bucurat să aflu că acţionează nu doar pentru detoxifierea corpului, ci şi pentru un plus de energie şi, mai ales, pentru menţinerea frumuseţii şi tinereţii pielii. Vă recomand cu căldură produsul BioGreens!“, explica Andreea Marin, sustinatoarea campaniei lansate de Zenyth.

Beneficiile acestor superalimente:

Grâul verde

Un superaliment viu, bogat în clorofilă, enzime și antioxidanți, precum și toți cei 8 aminoacizi esențiali. Stimulează procesele de detoxifiere și regenerare din organism și are acțiune alcalinizantă. Nu conține gluten și este foarte ușor de asimilat. Este foarte util în reglarea dezechilibrelor nutriționale, anemii și probleme ale sistemului imunitar.

Orzul verde

O sursă foarte bogată de calciu, fier, vitaminele C și B12 și bioflavonoizi, cu acțiune calmantă și regenerantă asupra mucoasei intestinale. Este un excelent tonic în anemii și stări de oboseală. Ajută funcția hepatică, favorizează circulația și are efecte benefice și asupra aspectului pielii.

Chlorella

Împreună cu spirulina este unul dintre cele mai apreciate și studiate superalimente verzi. Este folosită în prevenirea și chiar tratamentul cancerului, pentru întărirea sistemului imunitar, ca tonic general pentru persoanele cu afecțiuni grave, dar și pentru detoxifierea organismului (inclusiv de metalele grele). Stimulează flora intestinală benefică, contribuie la reglarea colesterolului și ajută la combaterea efectelor negative ale stresului.

Spirulina

Acest superaliment este un ”cocktail” natural de nutrienți esențiali. Conține proteine ușor digerabile (până la 70%), aminoacizi esențiali și neesențiali, vitamine, carotenoizi și clorofilă de cea mai bună calitate. Susține sistemul imunitar (a fost folosită în combaterea efectelor radiațiilor), combate procesele degenerative și stimulează flora bacteriană benefică. Este un foarte bun detoxifiant.

Menta

Binecunoscută ca și condiment, aromatizant, dar și ca plantă medicinală, menta îmbunătățește digestia, are acțiune antibacteriană, calmează durerile în migrene, ameliorează inflamațiile intestinale, este un bun decongestionant în afecțiuni respiratorii. Studiile vorbesc și despre beneficii în rinita alergică, tuberculoză și efectele secundare ale chimioterapiei.

Germenii de grâu

Sunt considerați unul dintre cele mai alcalinizante și tonifiante alimente, fiind indicați în tratamentul avitaminozelor, asteniei, anemiei, constipației, gastroenteritelor, în convalescență. Au conținut caloric foarte redus, însă sunt foarte bogați în vitamine din complexul de B-uri, calciu, magneziu, vitamina E și compuși antiinflamatori. Pot contribui la reglarea colesterolului, a diferitor tulburări digestive. Conțin Omega 3 și au efect antioxidant.

Germenii de broccoli

Erau apreciați pentru calitățile nutriționale și efectele terapeutice încă din China antică. Conțin mai multe vitamine, săruri minerale, calciu și enzime decât broccoli matur. Ajută la buna funcționare a glandelor endocrine și a sistemului nervos, au efect antioxidant și antiinflamator și au fost studiați pentru efectul anticancerigen datorat sulforafanilor.

Germenii de orz

Sursă concentrată de nutrienți, fibre și vitamine, a căror acțiune sinergică asupra organismului are un efect revigorant și regenerant. Îmbunătățesc oxigenarea sângelui și au acțiune alcalinizantă.

Acerola

Așa-numita vișină de Barbados conține o cantitate foarte mare de vitamina C, indispensabilă organismului nu doar pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar, ci și pentru sinteza colagenului, vindecarea rănilor, protecția anticancerigenă, sănătatea ochilor etc. Are mulți antioxidanți, vitaminele A, B și P, acid chlorogenic (contribuie la scăderea glicemiei) și potasiu (esențial pentru circulație și funcționarea creierului)

Aflați mai multe despre Beneficiile Biogreens pentru sanatate.

 

 

Comentariul dvs.

  • (will not be published)