Rolul veninului de albine in produsele cosmetice. Beneficii

Beneficiile veninului de albina, asupra tenului

O mulţime de studii vorbesc despre multiplele beneficii pe care veninul de albine o are asupra sănătăţii. La noi în ţară putem găsi cosmetice cu venin de albine, care sunt formidabile pentru ten si pe care le puteti folosi cu incredere, atat d-voastra cat si iubitii sau sotii vostri.

Description: .Veninul de albine, când e administrat în doze mici, poate fi un medicament natural excelent, are o serie de proprietăţi şi exercită asupra organismului uman o serie de efecte: proprietăţi antibiotic, antibacterian, antiinflamator (există o polipeptidă numită "peptida de degranulare a mastocitelor"; are o activitate antiinflamatorie de 100 de ori mai puternică decât hidrocortizonul (Orlov). Are efect de întinerire al pielii datorită unei mai bune circulaţii sanguine şi creşterii permeabilităţii vaselor capilare). Măreşte producţia de suc gastric (Artemov şi colab.) si ajuta sistemului musculo-scheletic, sistemului circulator, sistemului imunnitar, sistemului nervos, sistemului endocrine, măreşte longevitatea, protejează corpul împotriva razelor X .

         Serul cu Venin de Albine  restabilește echilibrul natural al pielii, confera  hidratare, are aspect de lifting, vizibil dupa câteva utilizari.

         Crema de reintinerire cu venin de albine purificat are  acțiune de regenerare a pielii, accelereaza circulația sângelui și crește producția de colagen și elastina, care sunt esențiale pentru un aspect tânar, relaxeaza mușchii faciali, reduce îmbatrânirea pielii, ajuta la reducerea liniilor fine și a ridurilor.

Veninul de Albine crește numarul de keratinocite (celule din stratul superior de care pielea are nevoie pentru a arata tânara),  îmbunatațește elasticitatea pielii, acționeaza ca o bariera împotriva factorilor de mediu, pierderea de apa sau distrugeri provocate de expunerea îndelungata la soare.

Pe masura ce îmbatrânim, numarul acestor celule scade, ducând la reducerea elasticitații și la formarea liniilor fine și a ridurilor.

Veninul de albine amelioreaza vizibil cicatricile tesuturilor, pielea îsi recapata culoarea, creste permeabilitatea vaselor capilare.

Pe scurt veninul de albine este folosit atat in tratamente faciale, crème de reintinerire si hidratante sau masti de noapte, toate putand fiind un cadou nu foarte scump, dar foarte apreciat de sotii sau iubite.

 

Comentariul dvs.

  • (will not be published)